PRODUK PANGKAT

  • Integrated business consulting and free designing service. Professional fabric design making and machine size selection,whole machine machanical part and system design.Integrated business consulting and free designing service. Professional fabric design making and machine size selection,whole machine machanical part and system design.

    Palayanan pre-sale

    Konsultasi bisnis terintegrasi sareng jasa desain gratis. Nyiptakeun desain lawon profésional sareng ukuran ukuran mesin, bagian mesin mesin sadayana sareng desain sistem.
  • Strictly quality control implementation, timely delivery, safety logistics arrangement and good finance support.Strictly quality control implementation, timely delivery, safety logistics arrangement and good finance support.

    Handapeun jasa kontrak

    Palaksanaan kontrol kualitas anu ketat, pangiriman tepat waktu, susunan logistik kaamanan sareng dukungan kauangan anu saé.
  • We will take 100% enthusiasm to solve and make up the millionth of an error that may exist timely.We will take 100% enthusiasm to solve and make up the millionth of an error that may exist timely.

    Palayanan saatos diobral

    Urang bakal nyandak 100% semangat pikeun mésér sareng janten jutaan kasalahan anu atos aya waktuna.
  • Morton hope to do business with you together! Good supplier partner is for good business man like you!Morton hope to do business with you together! Good supplier partner is for good business man like you!

    Taros Kami

    Morton ngarepkeun bisnis bareng sareng anjeun babarengan! Mitra supplier anu hadé pikeun jalma usaha anu saé sapertos anjeun!

TENTANG KAMI

  • DJI_0006

Perusahaan Mesin Morton mangrupikeun téknologi luhur nyiptakeun mesin desain knitting, jasa sareng perusahaan suplai baju sareng industri tékstil. Sakabéh produk kami ngahargaan pisan dina rupa pasar anu béda di sakuliah dunya. Kami parantos nyayogikeun Mesin Jersey tunggal, Mesin Fleece, Mesin Jacquard, Mesin Rib & Mesin Lebar Buka sareng produk anu aya hubunganana sareng dukungan teknis sareng situs-back-up ka India, Turki sareng Vietnam pabrik salami mangtaun-taun. Kami ngan hiji-hijina Cina pabrik anu ditunda desain dawaian kabel kalayan kotak cam aluminium anu paling hadé pikeun stabilitas mesin sareng precision tinggi.

KAWASAN APLIKASI

BLOG

Kabeh anu urang laksanakeun, pikeun ngarobih pameseran sareng biaya pangropéa, sareng kakuatan daya saing pasar lokal anjeun. Layanan pinuh ku Morton, bakal nyalametkeun anjeun seueur beban kerja sareng mendakan anjeun pangalaman anu pikaresepeun.

Produk Produk - Peta situs