PRODUK FEATURED

  • Integrated business consulting and free designing service. Professional fabric design making and machine size selection,whole machine machanical part and system design.Integrated business consulting and free designing service. Professional fabric design making and machine size selection,whole machine machanical part and system design.

    jasa pra-jualan

    Konsultasi bisnis terpadu sareng jasa desain gratis.Desain lawon profésional sareng pilihan ukuran mesin, sadayana bagian mesin mesin sareng desain sistem.
  • Strictly quality control implementation, timely delivery, safety logistics arrangement and good finance support.Strictly quality control implementation, timely delivery, safety logistics arrangement and good finance support.

    Dina jasa kontrak

    Palaksanaan kontrol kualitas anu ketat, pangiriman tepat waktu, susunan logistik kaamanan sareng dukungan kauangan anu saé.
  • We will take 100% enthusiasm to solve and make up the millionth of an error that may exist timely.We will take 100% enthusiasm to solve and make up the millionth of an error that may exist timely.

    jasa saatos-diobral

    Kami bakal nyandak 100% sumanget pikeun ngabéréskeun sareng ngadamel sajuta kasalahan anu tiasa aya dina waktosna.
  • Morton hope to do business with you together! Good supplier partner is for good business man like you!Morton hope to do business with you together! Good supplier partner is for good business man like you!

    Taros Kami

    Morton ngarepkeun bisnis sareng anjeun babarengan!Mitra supplier anu saé kanggo lalaki bisnis anu saé sapertos anjeun!

TENTANG KAMI

  • DJI_0006

Morton Machinery Company mangrupikeun pabrikan desain mesin nyulam dumasar kana téknologi tinggi, jasa sareng perusahaan suplai tina garmen sareng industri tekstil.Kami parantos nyayogikeun Mesin Jersey Tunggal, Mesin Fleece, Mesin Jacquard, Mesin Iga & Mesin Lebar Buka sareng produk anu aya hubunganana sareng dukungan téknis sareng back-up ka India, Turki sareng Vietnam salami mangtaun-taun. Urang mangrupikeun hiji-hijina Cina. Pabrikan anu ngagantungkeun desain bantalan kawat kalayan kotak cam aluminium anu pangsaéna pikeun stabilitas mesin sareng presisi anu luhur.

AREA APLIKASI

BLOG

Sadaya anu kami lakukeun, pikeun ngirangan biaya pameseran sareng pangropéa anjeun, sareng nguatkeun daya saing pasar lokal anjeun.jasa pinuh Morton, bakal nyalametkeun anjeun loba workload jeung mawa anjeun pangalaman riang.